Rygestop med naturens hjælp

Vil du også være røgfri og fri for at blive forfulgt og generet, fordi du ryger? Natural Smoke Stop er en sikker og alligevel effektiv hjælp til at stoppe eller skære ned.

  • Indeholder ikke nikotin
  • Er ikke vanedannende
  • Billig i brug
  • Helt naturlig

Ingredienserne i Natural Smoke Stop dæmper trangen til nikotin, og samtidig har de en afslappende og afstressende virkning, og de har positiv indflydelse på din vejrtrækning.

Vi ved, at rygning ikke er sundt for kroppen, og i dag lægges der konstant store hindringer i vejen for, at man kan komme til at nyde en smøg, når man har mest lyst eller trang til det. Derfor overvejer eller prøver mange rygere at stoppe. Det lykkes også for en del, men mange bliver i stedet afhængige af nikotin-holdige rygestop hjælpere som tyggegummi eller plastre.

Nu kan du i stedet bruge et helt nikotinfrit plaster, der er præpareret med en række naturlige ekstrakter, som ifølge en undersøgelse får 62% af brugerne til at stoppe med at ryge efter 30 dages brug. Det kan desuden også bruges, hvis du bare vil skære ned på rygningen og måske holde op senere.

En undersøgelse med 25 forsøgspersoner viste følgende:
Dag 7: - 7 % havde stoppet
Dag 14: 13 % havde stoppet
Dag 21: - 18 % havde stoppet
Dag 30: - 62 % havde stoppet

Afstresser og beroliger kroppen

Natural Smoke Stop er meget billig i brug. En pakke med 24 plastre koster i abonnement kun 249 kr. Det er en udgift på 10,37 kr. pr. dag. Et stykke nikotin-tyggegummi koster ofte over 2 kr. og de fleste rygere bruger let 10 eller 20 stykker om dagen, og mange bliver ved i årevis.

Natural Smoke Stop er udviklet af den new zelandske videnskabsmand, Dr. Myron Biernat. Han har sammensat ingredienserne på plasteret, så de både nedsætter trangen til nikotin og samtidig afstresse og beroliger kroppen samt hjælper på åndedrættet.

50% af problemerne forbundet med at stoppe med at ryge skyldes den afhængighed, tobak og cigaretter giver. De andre 50% skyldes ren og skær vane. Natural Smoke Stop kan hjælpe på den første halvdel af problemet. Vanen må du selv bryde – f.eks. ved at tage et æble eller et stykke nikotinfrit tyggegummi, når trangen bliver for stor.

Virkningen af Natural Smoke Stop kommer gradvis.

Active ingredients:
Alfalfa (Medicago Sativa) Echinacea
Licorice Root (Glycyrrhiza Glabra)
Gotu Kola (Hydrocotyl Asiatica)
Hops (Humulus Lupulus)
Skullcap (Scutellaria Lateriflora)
Oats (Avena Semen)
Ginger Root (Zingiber Officinale)
Passion Flower (Passiflora Incarnata)
Gentian Root (Gentiana Lutea)
Myrrh (Commiphora Molmol)
Safflower
Bayberry (Myrica Cerifera)
Eucalyptus Globulus
Sarsaparilla (Smilax Ornata)
Slippery Elm Bark (Ulmus Fulva)


JA TAK. Jeg vil gerne være Fordelsabonnent i SuperShoppings Sundhedsklub og modtage velkomstpakken på Natural Smoke Stop (24 stk. plastre) for kun 29,50 kr. + porto og eksp. 25 kr. – i alt 54,50 kr. Som Fordelsabonnent får jeg derefter hver 5. uge tilsendt en ny leverance Natural Smoke Stop (36 stk.) i abonnement. Jeg betaler 299 kr. inklusiv porto og ekspedition. Jeg har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af velkomstpakken. Medlemskabet løber til jeg selv opsiger det. På hver abonnementspakke sparer jeg 200,00 kr. i forhold til normal udsalgspris.
Jeg er minimum 18 år har læst og accepterer medlemsbetingelserne

Udtalelser

Ingen røg i 3 måneder

Jeg havde prøvet at stoppe med at ryge i flere år, men jeg begyndte altid igen efter nogle uger. Jeg prøvede at tygge nikotintyggegummi, men det blev jeg dårlig af, og plastre hjalp heller ikke. Derfor var jeg noget skeptisk, da jeg alligevel valgte at forsøge med Natural Smoke Stop, men jeg blev overrasket. Nu har jeg ikke røget i tre måneder, og jeg bruger kun Natural Smoke Stop hver anden dag. Ida P, 28.

Jeg røg 90 cigaretter om dagen – sådan stoppede jeg

Jeg røg 90 cigaretter om dagen, og jeg havde røget siden jeg var 10-11 år, men så fik jeg sidste år et alvorligt hjerteanfald, og da jeg er alene med to børn på 7 og 12 år gik det op for mig, at jeg måtte ændre min livsførelse. Jeg bestilte en testpakke med SmokeStop, og allerede efter at have brugt plastret et par dage, var mit forbrug faldet. Jeg tænkte overhovedet ikke på det, men den evige trang til en cigaret tog af, og efter otte måneder var jeg røgfri. Jeg har prøvet mange andre rygestop-produkter, men ingen har hjulpet. Ib C., 60, Brande.

Fra 40 til 0 på to uger

Det er utroligt. Min mand har altid været stor-ryger, mindst 40 om dagen, og han var sikker på, at han ikke kunne stoppe, men jeg lokkede ham til at prøve Natural Smoke Stop og efter bare et par uger var han røgfri. Jeg røg 10 cigaretter om dag og havde ikke tænkt mig at stoppe, men det blev jeg jo nødt til, og derfor gik jeg også på Smoke Stop. I starten skar jeg bare ned til 5 om dagen, men nu er jeg næsten helt røgfri. Anni O, 45.